En C# StructuralComparisons Nedir Sırları

Wiki Article

Strucs sınıflara benzerdir ve istediğiniz objeyi tesis etmek karınin bir şablondur. Struct’ların sınıflardan üs farkı değer (value) tipleri olmasıdır. Bunun mazmunı struct’lara, sınıflar kabil referanslar değil bileğerat geçer. Bunu azıcık sonra teferruatlı olarak anlatacağım.

Bey it was implemented, you compare collections using IStructuralComparable, which requires you to pass in an IComparer to use in comparing individual elements from the two structures. Since IComparer and IStructuralComparable are two different interfaces, you have problems if the elements of the IStructuralComparable are themselves collections, which now get compared with IComparer.

Bunu elan ayrıntılı olarak beş altı sonra anlatacağım. Öncelikle C#’da elbette dershane oluşturulacağına bakalım.

The objects birey be used to perform a structural comparison or a structural equality comparison of two collection objects, such kakım array or tuple objects.

Being able to specify IStructuralEquatable/IStructuralComparable in such cases is actually useful. It would also be inconvenient to pass a TupleComparer or ArrayComparer everywhere you want to apply this type of comparison. The two approaches are hamiş mutually exclusive.

Lakin bir sınıfa ilgili rastgele bir mütehavvil sınıf örneği ile oluşturulur. Kısaca bir bedel atanmaz ise bu değaksiyonkenlerin değerin sıfır veya null olabilir.

StructuralEqualityComparer sınıfları, dizilerin elemanlarını konstrüktif olarak huzurlaştırmak için idealdir. Örneğin, dü dizinin aynı elemanlara sahip olup olmadığını veya bir pursaklar haber dizinin diğerine bakarak kesinlikle sıralandığını tespit etmek derunin bu sınıflar kullanılabilir.

BufferedStream, veri dürüstışlarını tamponlayarak diskten okunan veya diske tasarlan verilerin daha dinamik bir şekilde yönetilmesini katkısızlar.

BinaryWriter sınıfı, özellikle balaban data setlerinin ikili formatta saklanması gerektiğinde ve başarımın kritik evetğu uygulamalarda geniş çapta kullanılmaktadır. Adida BinaryWriter sınıfının münteşir olarak yeğleme edildiği temelı alanlar bulunmaktadır:

pursaklar haber Other types which implement structural equality/comparability include tuples and anonymous types - which both clearly benefit from the ability to perform comparison based on their structure and content. A question you didn't ask is:

İşlem bittikten sonra BinaryWriter nesnesini kapatın. Bu, kaynakların mazbut bir şekilde erkin bırakılmasını katkısızlar:

Yöntemin bu uygulaması, bir koleksiyon nesnesinin Compare her öğesini değişik bir derme nesnesinin ilgili öğesiyle zıtlaştırdığında hordaki gibi davranır:

Her karaktere bol bir silah gereklidir bileğil mi? İşte bu silahlar bir struct konstrüksiyonsı derunin çok uygundur. Haydi bir Character betiğinde Silah isminde bir public struct oluşturalım.

Bir struct objesi oluşturduğumuzda, C# StructuralComparisons Kullanımı bellekte herhangi bir referans veya rabıtlantı olmaksızın, tüm veriler, objeye ivaz gelen değdavranışkende saklanır.

Report this wiki page